EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

 

 

Arbeidsvoorwaarden 

 

Feenstra Arbeidsvoorwaarden

 

Alle medewerkers van Feenstra vallen onder de CAO Technisch Installatiebedrijf. Feenstra onderscheidt zich door aanzienlijk meer dan de loonschalen te betalen die gehanteerd worden in de cao. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen in de markt en passen onze arbeidsvoorwaarden hierop aan. Dit vinden wij belangrijk omdat we vakmensen graag voor langere tijd aan ons willen binden.
 

ADV

Bij Feenstra kennen we een 40-urige werkweek maar bouw je wekelijks twee uur ADV op. Dit betekent dat je bovenop je 25 vaste vakantiedagen er nog eens 13 extra bijkrijgt. Naast een vast maandsalaris en 8% vakantietoeslag bestaat er een winstdelingsregeling. Voor de medewerkers in de uitvoering geldt, naast een goed uitgeruste bus, smartphone en tablet, dat jij ook je reisuren betaald krijgt en een toeslag ontvangt voor onregelmatige tijden. Voor specifieke functies in de staf en lijn is een leaseauto beschikbaar.

Vitaliteit

Om vitale medewerkers te krijgen en te behouden is balans tussen werk en privé belangrijk (zie ook Vitaliteit). Zo behoort parttime werken tot de mogelijkheid. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met sportscholen, organiseren we met regelmaat vitale workshops en is onze jaarlijkse medewerkersdag niet alleen gezellig, maar ook altijd sportief.

Personeelskorting

En vakmensen gebruiken natuurlijk alleen de beste producten. Zo krijg jij als medewerker korting op onze eigen producten, bieden wij jou een collectieve zorgverzekering en krijg je korting op een energiecontract  van  Vattenfall (onze moedermaatschappij).

Je kan ook profiteren van de fiscaal vriendelijke regeling die wij met FiscFree hebben afgesproken en werken wij samen met Athlon Private Lease, waardoor jij korting krijgt op het leasebedrag.

Voelen deze arbeidsvoorwaarden als een warm huis?

 

 

Staat jouw vacature er niet bij? Reageer dan via open sollicitatie.

 

 

 

Verder kennismaken? Volg Feenstra

 

 

 

 

 

 

Feenstra

 

 

Altijd in de buurt

Met een landelijke dekking en meer dan 800 bussen onderweg.

 

 

 

Duurzaam

Onze ambitie: een veilige, gezonde en schone woonomgeving voor iedereen.

 

 

 

Oog voor kwaliteit

De beste producten en materialen. Volgens de hoogste standaard.

 

 

 

Meesters in het vak

Onze ervaren vakmensen vinden altijd een oplossing.

 

 

 

 

Dag en nacht bereikbaar

Wij staan klaar als onze klant ons nodig heeft. Het hele jaar door.

 

 

 

Van alle markten thuis

Het adres voor warmte, energie, ventilatie, isolatie en beveiliging.