EmailTwitterFacebookLinkedIn
Verleg je grenzen binnen Feenstra


“Ik was altijd een ondernemend mannetje dat niet bang was om grenzen te verleggen. Nog steeds, hoop ik.”  

 Binnen Feenstra is er niemand die Robert niet kent. Hij is het ultieme voorbeeld van iemand die steeds hoger is geklommen op de carrièreladder. “Ik heb alle kansen gepakt die Feenstra mij heeft geboden.”

 Het verhaal van Robert begint op 15 juli 1992 als storingscoördinator in Enschede. Destijds was hij de enige indirecte medewerker voor Service en waren er 8 monteurs. Plannen, materiaal bestellen, werkbonnen boeken en de telefoon opnemen (zo ééntje met een draaischijf!) behoorden tot zijn taken.

 Van Service ging hij naar Montage, als calculator en werkvoorbereider. Tussen het werk ging steeds de telefoon: “aan elke klant die belde moest ik een ketel verkopen.” Later werd hij ook Projectleider. In 2003 is Robert teruggekeerd naar de Service. Daar werd hij teammanager.

 In 2006 haalde hij tussendoor zijn diploma Servicemonteur, om de operatie van Feenstra als installatiebranche op inhoud te leren kennen.

Voor de consumentenmarkt deed hij, samen met een collega, ook de verkoop van de producten van Feenstra  en ging bovendien regelmatig naar klanten om ketels te monteren en te ervaren wat onze monteurs dagelijks meemaken!

“Het was een erg bijzondere tijd. We waren zo vrij in alles. Twee jaar achter elkaar hebben we de omzet verdubbeld.” Toen er in 2006 een nieuwe Regiodirecteur kwam zei hij het al: “die job wil ik ook!” Twee jaar lang ging hij elke maandag van zes tot half elf ’s avonds naar school, en deed hij ook nog zestien uur per week aan zelfstudie, om het diploma Bedrijfskunde te halen. Naast een meer-dan-fulltime baan.

 Daarna ging het snel. Zijn mobiele werkplaats voor mechanische ventilatiereiniging viel op en ook de manier van werken in Enschede, met ketenteams, werd na een succesvolle proef landelijk overgenomen. Hij werd regiomanager van de consumentenmarkt voor Apeldoorn, Enschede en Duiven. In 2013, toen Feenstra van naam veranderde, kwamen daar Veendam, Groningen en Drachten en Utiliteit erbij. Op 15 juli 2017 vierde Robert, onder luid getoeter van zijn collega's, zijn 25-jarige jubileum bij Feenstra. 

 

De belangrijkste tip van Robert?

“Als je verder wil komen in je carrière moet je af en toe met je kop boven het maaiveld uit. Je moet opvallen in positieve zin.”


Ook benieuwd naar welke kansen Feenstra heeft? Solliciteer direct op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. 


Verder kennismaken? Volg Feenstra
FeenstraAltijd in de buurt

Met een landelijke dekking en meer dan 800 bussen onderweg.

Duurzaam

Onze ambitie: een veilige, gezonde en schone woonomgeving voor iedereen.
Oog voor kwaliteit

De beste producten en materialen. Volgens de hoogste standaard.

Meesters in het vak

Onze ervaren vakmensen vinden altijd een oplossing.

Dag en nacht bereikbaar

Wij staan klaar als onze klant ons nodig heeft. Het hele jaar door.

Van alle markten thuis

Het adres voor warmte, energie, ventilatie, isolatie en beveiliging.