EmailTwitterFacebookLinkedIn


Medewerker Debiteurenbeheer Amsterdam

Feenstra aangenaam!

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor! Mede mogelijk gemaakt door onze mensen, die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken installeren. Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon, beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken.

Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis, die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Met een uitgebreid netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een landelijke dekking, een korte responsetijd en een 24/7 dienstverlening.

Wat houdt de functie in?

Op ons mooie kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker Debiteurenbeheer B2C. In deze uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van betalingen van de particuliere klanten van Feenstra, de consumenten! Maar welke takenpakket krijg je en hoe ziet zo'n werkdag er dan uit?

Om 08:30 uur start je met een kop koffie (of thee) en praat je meteen je collega’s bij over wat er op de agenda staat. Elke dag is anders maar voor vandaag staat op de agenda;

  • Het opstellen en versturen van onze aanmaningen;
  • Het verwerken van de ontvangen e-mail/post;
  • Het nabellen van de openstaande vorderingen.

Wat leuk is om te weten is dat je de verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om je eigen dagindeling op te stellen. Om je een goed beeld te geven van wat je zoal kan tegenkomen zijn dit de taken waaraan je kunt denken;

  • Een klachtenanalyse maken en het uitzetten/bespreekbaar maken hiervan bij de juiste afdeling/vestiging;
  • Crediteringsverzoeken uitzetten bij de eindverantwoordelijke en ook de opvolging hiervan monitoren.

Vanaf 09:00 uur gaat de lijn voor inkomende telefoongesprekken open. Naast de dagelijkse werkzaamheden van wat er op de planning staat, ben je ook verantwoordelijk voor je eigen debiteurenportefeuille. Jij zorgt ervoor dat jouw administratie netjes op orde is. Om 16.30 uur sluiten de lijnen weer en is er tijd om administratief nog het e.e.a. af te handelen.

En dan ook nog;

Is de afdeling debiteurenbeheer continue bezig met verbeterprocessen, voor zowel Feenstra als de klant. Onlangs hebben wij voor de klant de mogelijkheid toegevoegd om facturen (digitaal) via iDeal te voldoen. Dit vergemakkelijkt niet alleen het betaalproces voor de klant maar zorgt er ook voor dat Feenstra haar gelden sneller ontvangt. Een waardevolle toevoeging, waar het hele team een bijdrage aan heeft geleverd!

Trots op Feenstra!

Binnen Feenstra zijn we bezig met de Trots Op Feenstra (TOF) expeditie, waarin we het belangrijk vinden in alle facetten van onze dienstverlening de optimale klantbeleving te kunnen leveren. Of jouw klant intern of extern zit, dat maakt wat ons betreft geen verschil. Je moet je dus ook aangesproken voelen als we in onze dienstverlening de klanten aangenaam willen verrassen, meer willen doen dan verwacht, in een uitdagende werkomgeving waar je als medewerker richting en ruimte krijgt. Daarnaast werken we vanuit de kernwaarden vakmanschap, vertrouwen, vooruitstrevend en veilig. Ook wel de bouwstenen van onze cultuur. 

Wat vragen we van je?

  • Een commerciële instelling en een probleemoplossend vermogen
  • MBO werk- en denkniveau
  • Financieel inzicht is een pre
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Enthousiasme, creativiteit, pro-activiteit en flexibiliteit

Wij bieden

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving die een belangrijke transitie doormaakt. Het is tevens onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers beloont. Net zo belangrijk is jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot het volgen van training of opleiding en deelnemen aan uitdagende projecten. Wij bieden naast een goede werksfeer en een fijn team, marktconforme arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring.

Heb je nog vragen over de functie of over hoe het werken bij Feenstra is? Stel deze aan:


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Ben je geïnteresseerd?

Kom jij ons team versterken? Solliciteren kun je doen via onderstaande button!