EmailTwitterFacebookLinkedIn


Open sollicitatie

Word je blij van Feenstra, maar zie je geen passende vacature? Reageer dan via de button met een leuke motivatie en curriculum vitae!

Feenstra aangenaam!

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor! Mede mogelijk gemaakt door onze mensen, die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken installeren. Feenstra is 100% dochter van Nuon en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon, beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken.

Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis, die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Met een uitgebreid netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een landelijke dekking, een korte responsetijd en een 24/7 dienstverlening.

Open sollicitatie?

Ben je enthousiast over Feenstra? Daar worden wij blij van! Dus vertel ons wie je bent, wat je drijft en waar je naar opzoek bent. Wie weet zien wij wel ergens een mooie match, misschien niet gelijk, maar we bewaren je curriculum vitae en motivatie graag.

Trots op Feenstra!

Binnen Feenstra zijn we bezig met de Trots Op Feenstra (TOF) expeditie, waarin we het belangrijk vinden in alle facetten van onze dienstverlening de optimale klantbeleving te kunnen leveren. Of jouw klant intern of extern zit, dat maakt wat ons betreft geen verschil. Je moet je dus ook aangesproken voelen als we in onze dienstverlening de klanten aangenaam willen verrassen, meer willen doen dan verwacht, in een uitdagende werkomgeving waar je als medewerker richting en ruimte krijgt. Daarnaast werken we vanuit de kernwaarden vakmanschap, vertrouwen, vooruitstrevend en veilig. Ook wel de bouwstenen van onze cultuur.

Wat vragen wij van je?

Je bent al enthousiast over ons, zonder dat er een concrete vacature is. Dat is al een plus! Je moet je aangesproken voelen door onze missie, visie en kernwaarden en voorop willen lopen in onze Trots Op Feenstra (TOF) expeditie. Vertel ons je kwaliteiten, dan kijken wij of we een mooie match zien!

Wij bieden bij een open sollicitatie

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving die een belangrijke transitie doormaakt. Het is tevens onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers beloont. Net zo belangrijk is jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot het volgen van training of opleiding en deelnemen aan uitdagende projecten. Wij bieden naast een goede werksfeer en een fijn team, marktconforme arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring.

Enthousiast geworden, maar geen passende vacature gezien? Reageer dan via open sollicitatie samen met je curriculum vitae en motivatiebrief, waarin je aangeeft welke positie past bij jouw (werk)ervaring en opleiding, 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Kom jij ons team versterken?