EmailTwitterFacebookLinkedIn


Open sollicitatie


Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis, die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Met een uitgebreid netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een landelijke dekking, een korte responsetijd en een 24/7 dienstverlening.

Open sollicitatie?

Ben je enthousiast over Feenstra? Daar worden wij blij van! Dus vertel ons wie je bent, wat je drijft en waar je naar opzoek bent. Wie weet zien wij wel ergens een mooie match, misschien niet gelijk, maar we bewaren je curriculum vitae en motivatie graag.

Wie is Feenstra?

Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon en beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken. Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke landelijke klantenbasis. Binnen Feenstra zijn we bezig met de Trots Op Feenstra (TOF) expeditie, waarbij het belangrijk is de optimale klantbeleving te leveren in alle facetten van onze dienstverlening. 

Wat vragen wij van je?

Je bent al enthousiast over ons, zonder dat er een concrete vacature is. Dat is al een plus! Je moet je aangesproken voelen door onze missie, visie en kernwaarden en voorop willen lopen in onze Trots Op Feenstra (TOF) expeditie. Vertel ons je kwaliteiten, dan kijken wij of we een mooie match zien!

Wij bieden bij een open sollicitatie

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving die een belangrijke transitie doormaakt. Het is tevens onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers beloont. Je komt terecht in een informele organisatie met een fijne werksfeer en leuke collega’s. 

Enthousiast geworden, maar geen passende vacature gezien? Reageer dan via open sollicitatie samen met je curriculum vitae en motivatiebrief, waarin je aangeeft welke positie past bij jouw (werk)ervaring en opleiding, 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Kom jij ons team versterken?