EmailTwitterFacebookLinkedIn


Theorie in de praktijk brengen?


Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor! Mede mogelijk gemaakt door onze mensen, die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken installeren. Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon, beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken.

Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis, die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Met een uitgebreid netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een landelijke dekking, een korte responsetijd en een 24/7 dienstverlening.

Stage

Binnen Feenstra zoeken we met regelmaat collega's die werkervaring willen opdoen binnen de uiteenlopende afdelingen die wij hebben. Denk aan Finance, HR, Inkoop, HSEQ, Communicatie, Marketing, ICT of juist in de operatie. Ben je als MBO, HBO of Universitaire student op zoek naar een enerverende stageplek? Solliciteer dan via de sollicitatie button en vertel ons waar jij je stage ziet.

Wie is Feenstra?

Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon en beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken. Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke landelijke klantenbasis. Binnen Feenstra zijn we bezig met de Trots Op Feenstra (TOF) expeditie, waarbij het belangrijk is de optimale klantbeleving te leveren in alle facetten van onze dienstverlening. 

Wat vragen we van je?

Binnen Feenstra waarderen we stagelopers die zich vast willen bijten in een mooie opdracht. Ondanks dat je lerende bent, kan je zelfstandig aan de slag en kijk je continu om je heen waar het nog beter kan. Kansen zie je en pak je op, omdat je merkt dat jij het verschil kan maken. Ondanks het zelfstandige werken, voel je je onderdeel van een team waarin ook jij streeft naar een nog beter Feenstra.

Wij bieden

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving die een belangrijke transitie doormaakt. Het is tevens onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers beloont. Je komt terecht in een informele organisatie met een fijne werksfeer en leuke collega’s. Graag blijven na je stage? We bekijken graag de mogelijkheden na je stage!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Ben je geïnteresseerd?

Kom jij ons team versterken? Solliciteren kun je doen via onderstaande button!